Βαθμολογία

Δεν κατεβαίνει στην Γ΄ Εθνική ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου


Στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι στην Γ΄Εθνική της νέας σεζόν, θα αγωνιστεί ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει.

Η ομάδα του Κιλκίς δεν θα μπορέσει να κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα, εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με την κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά την απόφαση του βασικού χρηματοδότη Νίκου Γιαρίμαγα να μην ενισχύσει τον σύλλογο και την νέα χρόνια.

Όσον αφορά τον λόγο που τον οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση, αυτός δεν είναι άλλος από την έλλειψη οικονομικής υποστήριξης από άλλους χρηματοδότες.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι», αποφάσισαν να αποσυρθούν από το προσεχές πρωτάθλημα και να μην δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 12 Αυγούστου όπου και είναι η τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Έτσι η ομάδα της Μακεδονίας την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Β΄κατηγορία, όπου και υποβιβάζεται αυτόματα, μετά την αλλαγή της ΕΠΟ στον ΚΑΠ για τις ομάδες που αποχωρούν από το πρωτάθλημα.