Βαθμολογία

«Προχωράει» δίχως χρέη η Παναχαϊκή

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ομάδα της Παναχαϊκής, όσον αφορά το «φλέγον» ζήτημα των χρεών, καθώς έπειτα από ενημέρωση που υπήρξε από την νομική υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ομάδα της Πάτρας δεν εμπίπτει στον νόμο Κοντονή.

'Ετσι λοιπόν το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι Αχαιοί θα επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, όντας απαλλαγμένοι από τα όποια χρέη του παρελθόντος, μιας και ο εν λόγω νόμος θα τεθεί σε εφαρμογή από την νέα αγωνιστική σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει να κάνει με χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν την περυσινή αγωνιστική σεζόν.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να σταλεί και επίσημα το χαρτί, με την επίσημη απόφαση.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο αυτεπάγγελτος ορισμός εκκαθαριστή από το Υπουργείο Εμπορίου, με σκοπό να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι διαδικασίες εκκαθάρισης, με τον Γενικό Γραμματέα να είναι ήδη ενήμερος.

Έτσι μετά και την συμφωνία στην οποία έχει έρθει η Ερασιτεχνική με την Παναχαϊκή Συμμαχία, ανοίγει πλέον ο δρόμος για το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, από τον Κώστα Κατσουράνη και δεν αποκλείεται είτε σήμερα, είτε αύριο να υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά το θέμα προπονητή με το όνομα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να είναι αυτό που έχει ακουστεί για την εν λόγω θέση, αλλά και για τα μεταγραφικά.