Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τρεις ο Αγροτικός Αστέρας

Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε τις τελευταίες μέρες ο Αγροτικός Αστέρας προκειμένου να προσθέσει βάθος στο ρόστερ του. Ο λόγος για τους Γιώργο Γκέκα, Χρήστο Κουκόλη και Βασίλη Πάλλα.

Όλοι τους υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (5/8). Έτσι θα βρίσκονται κανονικά με την αποστολή στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση για τον Γκέκα: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκέκα. Ο γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1995 επιθετικός Γιώργος Γκέκας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα. Έχει αγωνιστεί σε Άγιο Νικόλαο, Κ20 Εργοτέλη, Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Αχέροντας Καναλακίου.Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Η ανακοίνωση για τον Κουκόλη: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουκόλη. Ο 26χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανσεραϊκό ενω στο παρελθόν έπαιξε σε Εθνικό Σερρών και Βέροια. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Η ανακοίνωση του Πάλλα: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Πάλλα. Γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1991 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Την σεζόν 2015-2016 έπαιζε στον Καμπανιακό ενω στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό των Κοζάνη, Αστέρα Μαγούλας, Καβάλα, Φωστήρα, Εθνικό Σερρών και Επισκοπή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».