Βαθμολογία

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Σκαθαρούδης

Λύθηκε αιφνιδιαστικά η συνεργασία της Νίκης Βόλου με τον Γιώργο Σκαθαρούδη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που ανακοινώθηκε από τους «κυανόλευκους» στο τέλος Ιουλίου και αναμενόταν να αποτελέσει τον βασικό ακραίο της ομάδας στη νέα σεζόν, έφυγε από το Βόλο για τη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφωνία για το οικονομικό κομμάτι και συγκεκριμένα για την προκαταβολή.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου, Τζήμα, ενώ συνοδεύτηκε και από την απόδειξη της τραπεζικής συναλλαγής που αποδεικνύει ότι ο παίκτης είχε πληρωθεί. Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σ.Τζήμα και την Δ.Ε η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Σκαθαρούδη διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου καθόσον έχει δηλωθεί δημόσια ότι θέση στην ομάδα θα έχουν ποδοσφαιριστές που θα είναι προσηλωμένοι στο στόχο το πρωτάθλημα και τίποτε άλλο. Άλλωστε η ομάδα έχει ανάγκη από δυο παίκτες. Έναν στην άμυνα και έναν στην επίθεση. Περαιτέρω με όλο και περισσότερο ορατή την άνοδο θα γίνουν και επιπλέον προσθήκες με εμπειρότερους ποδοσφαιριστές. Του ευχόμαστε καλή τύχη από καρδιάς!!»