Βαθμολογία

Το προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Την Ντιναμό Τυφλίδας από την Γεωργία θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στα play-off του Europa League.

Πρόκειται για την ομάδα που μετράει 91 χρόνια ζωής, είναι εν δυνάμει πρωταθλήτρια στην χώρα της και η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην χώρα της, ενώ πέρσι έκανε και το νταμπλ.

Ως πρωταθλήτρια έπαιξε προκριματικά για το Champions League, αποκλείοντας σχετικά εύκολα την Άλασκερτ, πριν γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που την ...υποβίβασε στο Europa League.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι παλιά γνώριμη των ελληνικών ομάδων μιας και έχει τεθεί αντιμέτωπη με 4 ελληνικές ομάδες μέχρι σήμερα την Καστορία, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Την σεζόν 1980-1981 αντιμετώπισε την κυπελλούχο Ελλάδος Καστοριά την οποία απέκλεισε με νίκη 2-0 εντός και ισοπαλία 0-0 στην έδρα των "γουναράδων" στην μοναδική της πρόκριση.

Θα ακολουθήσει για τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ το αντάμωμα με τον Πανιώνιο την σεζόν 2004-2005 και την ήττα με 5-2, ενώ το 2008-2009 θα τεθεί αντιμέτωπη του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Champions League με το "τριφύλλι" να παίρνει εύκολη πρόκριση με νίκη 3-0 στο ΟΑΚΑ και λευκή ισοπαλία εκτός,

Τέλος τελευταία συνάντηση αυτή της σεζόν 2011-2012 με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα play-off του Europa με την Ένωση να παίρνει δύσκολη πρόκριση με νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ και ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας.

Προπονητής της ομάδας της Γεωργίας είναι ο Σλοβάκος Γιουράι Γιαράμπεκ και έδρα της ομάδας το «Boris Paichadzis» χωρητικότητας 54.598 θέσεων.