Βαθμολογία

Κοντά σε Πάτο ο Αγροτικός Αστέρας

Μία από τις πρώτες λύσεις για τη θέση του εξτρέμ ήταν εξ αρχής ο Ουσμάν Πάτο, αλλά οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αρχικά (κυρίως στο να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό) οδήγησαν τον Αγροτικό Αστέρα να ρίξει το βάρος αλλού.

Ωστόσο, η περίπτωση του Σέρχιο Χιπερντίνγκερ τελικά θέλει αρκετό χρόνο ακόμη και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει προσφυγή. Η Κίλμες του χρωστάει χρήματα, ο Αργεντινός επέλεξε αυτό τον τρόπο για να μείνει ελεύθερος και η όλη διαδικασία θέλει αρκετή υπομονή κάτι που δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς.

Έτσι οι «σταχυοφόροι» στράφηκαν ξανά στον πρώην παίκτη τους και οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη φορά οι δύο πλευρές σχεδόν τα έχουν βρει και οι πιο αισιόδοξοι στον Εύοσμο αναφέρουν ότι «πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και θα τελειώσει».

Από εκεί και πέρα, δύο ακόμη μεταγραφές έκανε ο Αγροτικός πριν αναχωρήσει η ομάδα για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Ο λόγος για τους Χρήστο Κουκόλη και Βασίλη Πάλλα, οι οποίοι θα είναι κάτοικοι Ευόσμου την επόμενη σεζόν.

Ο πρώτος, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός και πέρυσι έπαιζε στον Πανσερραϊκό, υπέγραψε ήδη και απομένει η ανακοίνωση. Ο δεύτερος, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Καμπανιακό και είναι εξτρέμ, προπονήθηκε την Τετάρτη (3/8) με την ομάδα και την Πέμπτη (4/8) εκτός απροόπτου θα υπογράψει.

a-sports.gr