Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αγγελούδης

Λίγες μόλις ημέρες μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα την Τετάρτη (3/8), ο Νίκος Αγγελούδης αποχώρησε. Ο 25χρονος επιθετικός επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα, με συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Μαγνησίας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Εξαιτίας προσωπικού προβλήματος ο Νίκος Αγγελούδης πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου  τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην πορεία του, καθώς πρόκειται για υπόδειγμα ανθρώπου πρωτίστως και ποδοσφαιριστή. Η πόρτα του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Νίκο".

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από τη μεριά του έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Τσιμπανάκο και τον τρόπο που με προσέγγισε, ώστε να έρθω στην ομάδα. Επίσης τον κ. Μποτσιβάλη και τον προπονητή της ομάδας κ. Τζαναβάρα. Ωστόσο ένα προσωπικό πρόβλημα δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν με κατανόηση και με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η ομάδα εμπνέει υγεία και έχει όραμα. Είμαι σίγουρος με το ρόστερ που έχει και με αυτούς τους ανθρώπους γύρω της θα πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι καλή συνέχεια».