Βαθμολογία

Αλεξάνδρου: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε χτες»

Κάτι πρωτόγνωρο και φανταστικό χαρακτήρισε με δηλώσεις του, σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό, την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ρόζενμποργκ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και κυπελλούχος Ελλάδος του 2007 με τους "βυσσινί" αναφέρθηκε στο γεγονός των τριών τερμάτων που πέτυχαν οι πρωταθλητές Κύπρου στις καθυστερήσεις (!!!) και τους έδωσε το δικαίωμα εισόδου στα play-off του Champions League.

Ο 32χρονος μέσος ανέφερε επίσης ότι στην ομάδα συνεχίζουν να ονειρεύονται και χαρακτήρισε κάθε νέο παιχνίδι που έρχεται ιστορικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πρώην παίκτη της ΑΕΛ:

το αν έχει ξαναζήσει ματς με τρία ματς στις καθυστερήσεις:

«Δεν μου έχει συμβεί ξανά και νομίζω ότι σε λίγους έχει τύχει. Είναι αποτέλεσμα έντονης πίστης και αδιάκοπης προσπάθειας για να πετύχουμε τα όνειρα μας. Υπήρξε μια άρνηση στο να δεχθούμε οποιαδήποτε αποτυχία και έστω και την ύστατη στιγμή πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

το που οφείλεται το γεγονός ότι κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να σημειώσει τρία γκολ στις καθυστερήσεις:

«Το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν και θέμα συγκυριών, διότι είχε ανοιχτεί η αντίπαλη ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε εκείνο το σημείο και μετά το πρώτο γκολ, ώστε να μην δεχθούμε κάποιο τέρμα και δεν άλλαξε κάτι σε εμάς, ενώ άλλαξε ο προσανατολισμός της Ρόζενμποργκ με το πρώτο γκολ που δέχθηκε».

τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα και τα επόμενα «θαύματα» που… σκοπεύει να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια ότι κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία και μια προσπάθεια για να γραφτεί ιστορία. Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει μια προσπάθεια για να γράψουμε ιστορία. Στη δική μας περίπτωση και με το μπάτζετ που υπάρχει δεν γίνεται να βάζουμε στόχο (σ.σ. στην Ευρώπη) και ονειρευόμαστε σε κάθε παιχνίδι».