Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ξεκινώντας την προετοιμασία του , ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας .
Τόσο οι παίκτες της ομάδας όσο και η διοίκηση και το προπονητικό τιμ ξεκίνησαν με χαμηλούς τόνους, αλλά παράλληλα και με φιλοδοξίες για μια σεζόν που όλοι στο σύλλογο θέλουν να είναι επιτυχημένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους παίκτες, καθώς όπως τόνισε στην ομιλία του ο προπονητής Κώστας Κατσάρας, θα είναι αναγνωριστική.
Τις επόμενες πάντως μέρες, αναμένεται να έχουμε και εξελίξεις σε μεταγραφικά θέματα.
Να σημειώσουμε ότι βοηθός του Κώστα Κατσάρα κατά  τη διάρκεια της προετοιμασίας θα είναι  ο πρώην ποδοσφαιριστής του Οικονόμου, Δημήτρης Σκλάβος.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κατσάρας δήλωσε τα εξής:  Από τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία μου με την ΑΕΛ, με προσέγγισε η διοίκηση της ομάδας. Οι άνθρωποι με γνωρίζουν και τους γνωρίζω, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σχέση πολύ καλή. Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία παίζει η ομάδα, το θέμα είναι να μπορείς να δουλεύεις , να σου δίνονται οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες και στην ομάδα της Τσαριτσάνης υπάρχουν.
Είμαι ευχαριστημένος γιατί με τη διοίκηση ξεκαθαρίσαμε  ότι  θέλουμε μια ομάδα νεανική και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όσο για μεταγραφές, κάνουμε κάποιες επαφές, αλλά δεν καιγόμαστε κιόλας. Θέλουμε άτομα που θέλουν να έρθουν στον Οικονόμο γιατί εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Και όσοι καταλαβαίνουν από ποδοσφαιρική φιλοδοξία μπορούν να εκτιμήσουν τι μπορεί να προσφέρει η Τσαριτσάνη σ ένα νεαρό ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος πέρα από το να κάνουμε μια καλή ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Από την πλευρά της διοίκησης, δηλώσεις έκανε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Φλώρος: Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Από την πλευρά της διοίκησης γίνονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε να εμπλουτιστεί το ρόστερ, ενώ βασικό μέλημα είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, ώστε να αναδεικνύονται, μέσα από την ομάδα, νέα ταλέντα.