Βαθμολογία

Στο Ζευγολατιό ο Ευθυμιάδης

Εμπειρία πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Ο. Ζευγολατιού, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Παύλου Ευθυμιάδη. Ο 27χρονος μέσος, που αποτελούσε προσωπική επιλογή του προέδρου του συλλόγου Χάρη Πασιμίση, αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Ατρόμητο Πειραιά, με τον οποίο και σημείωσε 2 γκολ σε 11 παιχνίδια, ενώ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στο Ηράκλειο, όπου μέτρησε 12 συμμετοχές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τον Παύλο Ευθυμιάδη. Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1989 ο Παύλος αγωνίζεται στο κέντρο και γενικότερα σε διάφορες θέσεις στον άξονα αλλά και στην επιθετική γραμμή.

Με μεγάλη εμπειρία στο βιογραφικό του για την ηλικία του ο Παύλος έχει κατα το παρελθόν αγωνιστεί στην Scoda Ξάνθη (2005-2009), στον Ολυμπιακό Λουτρακίου (Δ” Εθνική 2009-2010) στην Ζενίτ Τσάσλαβ ( Β΄Τσεχίας με 20 συμμετοχές) στον Ατρόμητο Πειραιά, στην Ένωση Ερμιονίδας στον Πανελευσινιακό και σε άλλες ομάδες.

Είναι προσωπική επιλογή του προέδρου Χάρη Πισιμίση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γρηγόρη Δράγαζη και τον γενικό αρχηγό Άγγελο Νικολόπουλο οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε να έχει μια πολύ καλη και επιτυχημένη χρονιά με υγεία».