Βαθμολογία

Αισιόδοξοι οι παίκτες του Αχιλλέα Φαρσάλων!

Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων μίλησαν για τους στόχους που έχει η ομάδα τη νέα χρονιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Νεμπεγλέρας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας από την μεριά των παικτών του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι ένα πραγματικό «κόσμημα» για το νομό μας και σίγουρα η παρουσία του στην ομάδα λέει πολλά για δεύτερη χρονιά. «Εμείς στον Αχιλλέα συνεχίζουμε την προσπάθεια από πέρυσι, θέλουμε να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη καλύτερη, συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανένα αντίπαλο, όλα χτίζονται και πετυχαίνονται με σκληρή δουλειά».

Οικονόμου: «Ο νομός μας πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Οικονόμου τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, η ομάδα μας συνεχίζει το δύσκολο έργο της από πέρυσι, κρατήθηκε ο βασικός κορμός, όμως και οι προσθήκες που έγιναν ήταν ταλαντούχοι παίκτες, πρέπει να δουλέψουμε και να ανταμείψουμε τον κόσμο του Αχιλλέα γιατί περιμένουν διακαώς την άνοδο. Ο νομός μας πρέπει να αλλάξει επίπεδο».

Παλάσκας: «Τα Φάρσαλα έχουν μεγάλη δυναμική»

Ο Θανάσης Παλάσκας μίλησε για το νέο του ξεκίνημα: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, για μένα είναι νέα ομάδα τα Φάρσαλα, όμως όπως δουλεύω σε κάθε ομάδα, έτσι και εδώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τα Φάρσαλα έχουν μεγάλη δυναμική και ότι δεν κατάφερε πέρυσι η διοίκηση, πάλι έχει θέσει στόχους για να το καταφέρει φέτος».

Κουτσουκέρας: «Στόχος μας η άνοδος»

Ο τερματοφύλακας του Αχιλλέας Φαρσάλων Νίκος Κουτσουκέρας τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ με υγεία, στόχος μας είναι η άνοδος».