Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Αγώνες ρεβάνς έχουμε αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη για τις ελληνικές ομάδες στην προσπάθεια τους για πρόκριση στα play-off του Champions League και του Europa League.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονται το διήμερο 3 και 4 Αυγούστου, άλλες με μεγαλύτερες ελπίδες και άλλες με λιγότερες θα προσπαθήσουν να είναι στην κληρωτίδα της Παρασκευής.

Η αρχή γίνεται αύριο Τετάρτη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον δευτεραθλητή ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζουν την Χάποελ Μπερ Σεβά και τον Άγιαξ αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στις 21:00 στο Ισραήλ στην προσπάθεια του για πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά. Την αναμέτρηση της ομάδας του Βίκτορ θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1.

Μισή ώρα αργότερα, ήτοι στις 21:30, στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το 1-1 της Ολλανδίας και να πανηγυρίσει την πρόκριση που θα του εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Η αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Την Πέμπτη αγωνίζονται οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την Σεντ Ετιέν, τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται με την ΑΙΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται την Άλκμααρ.

Χρονικά το "τριφύλλι" και ο "Άγιαξ" της Ηπείρου αγωνίζονται στις 20:00 με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Στοκχόλμη για να πράξει το αυτονόητο και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΑΙΚ την οποία είχε νικήσει με 1-0 στην Λεωφόρο. Η αναμέτρηση των "πράσινων" θα καλυφθεί από το OTE Sport 4.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδέχεται στο Περιστέρι την ολλανδική Άλκμααρ και θα παλέψει για την ανατροπή της ήττας του με 1-0 στην ολλανδική πόλη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την μεγάλη πρόκριση. Η μάχη των Ηπειρωτών κόντρα στους Ολλανδούς θα μεταδοθεί από το OTE Sport 5.

Τέλος η κυπελλούχος ΑΕΚ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ελληνικής ομάδας θα αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του 0-0 στο "Ζοφρουά Γκισάρ" με την αναμέτρηση να μεταδίδει το Novasports 2.