Βαθμολογία

Απέρριψε πρόταση της Χαλ για Κόουλμαν η ομοσπονδία της Ουαλίας

Πρόταση στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας για τον Κρις Κόουλμαν έκανε η ομάδα της Χαλ όμως έλαβε αρνητική απάντηση.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ μετά την τεράστια επιτυχία στο Euro με την συμμετοχή της Ουαλίας στα ημιτελικά έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι επίσημο πέραν της Χαλ.

Ο αγγλικός σύλλογος είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Στιβ Μπρους και εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για τον Κόουλμαν για να λάβει όμως την αρνητική απάντηση από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας.

Πάντως ο τεχνικός της εθνικής Ουαλίας είχε ανανεώσει την συνεργασία του για άλλα δυο χρόνια πριν ακόμα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με σκοπό να οδηγήσει την Ουαλία και στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία της Ουαλίας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η ποδοσφαρική ομοσπονδία της Ουαλίας επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε κρούση από την Χαλ, προκειμένου η τελευταία να έρθει σε συζητήσεις με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας, Κρις Κόουλμαν. Μετά από συζητήσεις των ηγετών της ομοσπονδίας η πρόταση απορρίφθηκε. Όλοι στην Ουαλική Ομοσπονδία είμαστε επικεντρωμένοι στην έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας».