Βαθμολογία

Στην Χαλκίδα ο Καβακάς

Τεχνικός της Χαλκίδας με κάθε επισημότητα, είναι από την Δευτέρα (01/08) ο Τίμος Καβακάς.

Ο Θεσσαλονικιός κόουτς, ο οποίος αποτελεί παλιό γνώριμο του Γιώργου Στούπα από την κοινή συνύπαρξη τους στον Ηρακλή Ψαχνών, ανακοινώθηκε και επίσημα την Δευτέρα (2/8) από την ομάδα της Εύβοιας, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Μουράτ Σεροπιάν στον «κυανόμαυρο» πάγκο, μετά την μην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Παράλληλα οι Ευβοιείς ανακοίνωσαν ακόμα την πρόσληψη των Κώστα Διάλλα και Δημήτρη Καραγιάννη, οι οποίοι αναλαμβάνουν τα πόστα του γυμναστή αλλά και του βοηθού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ΚΑΒΑΚΑ ΤΙΜ., ο οποίος έχει διατελέσει τεχνικός και στις ομάδες της ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΚΑΛΛΟΝΗΣ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΛΑΜΙΑΣ,ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.
Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι:
1. ΔΙΑΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (γυμναστής), ο οποίος στο παρελθόν είχε εργασθεί και στις ομάδες ΑΙΓΑΛΕΩ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ και ΧΑΝΙΑ.
2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ. (προπονητής τερματοφυλάκων) με θητεία στις ομάδες ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.»
Παράλληλα οι νησιώτες προχώρησαν και στο κλείσιμο της πρώτης τους μεταγραφής, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντρά Κορνελάτο.
Ο νεαρός μέσος ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Ιάλυσο, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ ΄άλλων σε Πανελευσινιακό, Εθνικό Γαζώρου, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Μαγούλας.