Βαθμολογία

Ενίσχυση στον άσο για Τσικλητήρα

Ο 32χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε με τη μεσσηνιακή ομάδα και μαζί με τον Φώτη Μίντζηρα θα συνθέσουν το δίδυμο των γκολκίπερ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο Παλιγγίνης αγωνιζόταν πέρυσι στον Ιωνικό, ενώ μεταξύ άλλων έχει υπερασπιστεί την εστία του Παναργειακού, του Αχαρναϊκού και της Ελευσίνας. Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα ενισχύσει αισθητά τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Μεσσηνίας. Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση στο θερινό παζάρι, μετά το Νίκο Κερμενίδη και έπεται… αριστερός μπακ.

«Κλείνει» αριστερό μπακ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσικλητήρας είναι σε προχωρημένες επαφές με έμπειρο αμυντικό και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Δούνια, Νάτση και Ανταλή. Αντίθετα θα αποδεσμευτεί ο Μουράτης.

Οσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, οι άνθρωποι της Πύλου τονίζουν Τετάρτη ή Πέμπτη η ομάδα θα μπει στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι αρχικά η «πρώτη» είχε προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα, όμως αναβλήθηκε, με τη διοίκηση να αποδίδει αυτή την απόφαση στο γεγονός ότι δεν έχει παραλάβει ακόμα το αθλητικό υλικό.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline