Βαθμολογία

Βρεττός: «Ξέρω τι σημαίνει ΟΦΗ»

Η μεταγραφή του στον ΟΦΗ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Νίκο Βρεττό, ο οποίος συμμετέχει από την Παρασκευή (29/7) στις προπονήσεις των Κρητικών.

«Είμαι απο το Ηράκλειο, ξέρω τι σημαίνει ΟΦΗ και πάντα έλεγα μέσα μου, να μπορέσω κάποια στιγμή να πάιξω σε αυτήν την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο ΠΟΑ έχει τροφοδοτήσει αρκετούς παίκτες , οι οποίοι έκαναν καριέρα στον ΟΦΗ και εύχομαι και εγώ να πετύχω κάτι αντίστοιχο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ, ο ίδιος υπογράμμισε πως «είναι εξαιρετικές. Όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει σε αυτό το ξεκίνημα μου. Τώρα βάζω κάτω το κεφάλι και αφοσιώνομαι στη δουλειά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Να είναι σίγουροι όλοι ότι θα δώσω το 100% για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, πλήθος κόσμου παρέστη την Κυριακή (31/7) το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μελιδοχώρι, όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Κρητικού επιχειρηματία Μιλτιάδη Καρατζή. Το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία των μετόχων του ΟΦΗ, Του Ερασιτέχνη αλλά και παλιών παραγόντων.

«Ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να είναι μην είναι «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου και πρωτοπόρου Κρητικού επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη. Η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. και ο Μιλτιάδης Καράτζης έχουν στηρίξει διαχρονικά το σωματείο μας.

Για μας είναι σημαντικό ότι η ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ και ο Αντώνης Καράτζης, στηρίζει ενεργά και σήμερα την διοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει απο πέρσι στον ΟΦΗ.

Η απώλεια του Μιλτιάδη Καράτζη είναι τεράστια για την Κρήτη, επιχειρηματικά και κοινωνικά. Το παρήγορο για την οικογένεια του, είναι ότι παρά το πέρασμα του χρόνου, η μνήμη του, παραμένει ζωντανή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.