Βαθμολογία

«Την ομάδα θα την πάρει ο Κοράκης»

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανσερραϊκό, στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα επικυρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Χρήστο Κοράκη.

Ο κάτοχος του 24,4% της ΠΑΕ εδώ και αρκετό καιρό είχε εκφράσει ενδιαφέρον να τρέξει την ομάδα και άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε πως «δεν υπάρχει καμία άλλη λύση για τον Πανσερραϊκό. Την ομάδα θα την πάρει εκείνος στο τέλος γιατί την αγαπάει πολύ. Ψάχνει για συμπαίκτες για να μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικός ο Πανσερραϊκός, αλλά αν δεν βρει, αναγκαστικά θα κινηθεί με μικρό μπάτζετ».

Από εκεί και πέρα, μόλις τελειώσει αυτό θα κινηθούν οι διαδικασίες για προπονητή με τον Κοράκη, πάντως, να έχει ούτως ή άλλως κάνει μία επαφή με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος είναι πολύ κοντά.

Ωστόσο, δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα γιατί θα πρέπει ο 41χρονος τεχνικός να πάρει κάποιες εγγυήσεις που ζητάει. Γνωρίζει, άλλωστε, πως έχει χαθεί πολύς χρόνος και μαζί με αυτόν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα τους ήθελε.

Ωστόσο, είναι τέτοια η σχέση που έχουν οι δύο άνδρες (Κοράκης-Διλμπέρης), που πολύ δύσκολα θα χαλάσει το deal, αν τελικά περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στα χέρια του. Στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός, καθώς ο πρώην τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα εκτιμά πως οριακά βγαίνει να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα του για την έναρξη του πρωταθλήματος.

a-sports.gr