Βαθμολογία

Μια κίνηση ανθρωπιάς από τον Απόλλωνα Λ. για τον Λεωνίδα...

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβει η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας αφού αποφάσισε και συγκέντρωσε από κοινού με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ένα χρηματικό ποσό για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος ως γνωστόν πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

Ο Κουτσούκης, πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ο μόλις 21 ετών παίκτης πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών και χρειάζεται αρκετά χρήματα.

Οι παίκτες του Απόλλωνα μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τηλεφωνικώς, μέσα από τα αποδυτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης, μαζί του και να του απευθύνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, κάτι που συγκίνησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας.

Στον Απόλλωνα Λάρισας θέλουμε να καταδείξουμε σε όλη την μορφή του, το κοινωνικό πρόσωπο που θα μας διέπει σαν σύλλογο, στην νέα εποχή που διανύουμε και μετά την συμμετοχή μας, στο "Χαμόγελο του Παιδιού" πριν έναν χρόνο, συνεχίζουμε τώρα στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη, που άπαντες ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.