Βαθμολογία

Επέστρεψε στη Θήβα ο Αργυρίου

Στον Α.Ο. Θήβας επέστρεψε ο Νίκος Αργυρίου, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/7). Ο 22χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες της βοιωτικής ομάδας απ’ όπου τον ξεχώρισε η ΑΕΚ, της οποίας μάλιστα φόρεσε την ανδρική φανέλα. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήβα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο μέσο Αργυρίου Νικόλαο.

Ο Νίκος έχει ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΑΟ Θήβα με προπονητή τον Δημήτρη Μπούτσικο όπου από εκεί τον ξεχώρισε η ΑΕΚ και τον πήρε στους μικρούς και φόρεσε και την φανέλα της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Βόλου στην Σούπερ λίγκα, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή διότι ο Νίκος έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και μπορεί να αγωνιστεί σαν δεξί εξτρέμ και μπακ! Νίκο καλωσόρισες στο ποδοσφαιρικό σου σπίτι». Λίγο αργότερα, η ομάδα της Βοιωτίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Σωτήρη Παπαναστασίου.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας και προπονητή του Π.Α.Σ. Κιθαιρώνα Καπαρελλίου Σωτήρη Παπαναστασίου για τον θάνατο της μητέρας του».