Βαθμολογία

Συμφώνησε για Νέα Σμύρνη η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, τα βρήκε με τον Πανιώνιο για τη χρήση της Νέας Σμύρνης στα επίσημα ματς των «κυανόλευκων» τη σεζόν 2016-17. Η συμφωνία επιτεύχθηκε την Παρασκευή (29/7) και πλέον αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο, θα ισχύει υπό έναν όρο… Ποιος είναι αυτός; Να μην ασκήσει βέτο η Σούπερ Λίγκα (και συγκεκριμένα οι αρμόδιοι γεωπόνοι) αναφορικά με την προστασία του χλοοτάπητα. Δηλαδή θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι με τις επιπλέον ώρες που θα χρησιμοποιείται το γήπεδο δεν θα χαλάσει η ποιότητα του χορταριού.

Περισσότερα στοιχεία, ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης - Πανιωνίου δεν έγιναν γνωστά, αλλά πηγές από την πλευρά των «κυανόλευκων» αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων θα υπάρξει και ένα χορηγικό πρόγραμμα από τις επιχειρήσεις του Μονεμβασιώτη.

Έτσι, εφόσον δοθεί η συγκατάθεση του γεωπόνου, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη μετά την κόντρα με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα σε σχέση με τη χρήση της Ριζούπολης. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν προχωρά η λύση της… απομόνωσης με τη χρησιμοποίηση της Φυλής για τα παιχνίδια του Απόλλωνα, την οποία διέδιδε μέχρι πριν λίγα 24ωρα η ΠΑΕ.