Βαθμολογία

Συμφώνησε με Τριανταφυλλάκο ο Αγροτικός Αστέρας

Μία μικρή αλλαγή στον προγραμματισμό του Αγροτικού Αστέρα έγινε από τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι που έγινε δεκτό από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Νίκος Νεντίδης και οι συνεργάτες του κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, με τον οποίο μάλιστα η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία.

Απομένουν επί της ουσίας τα τυπικά για τον Σερραίο μέσο, ο οποίος θα πρέπει να πάει στον Εύοσμο για να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Από την ομάδα λένε ότι αυτό θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα τη Δευτέρα).

Ο 25χρονος ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Λαμία, στην οποία έκανε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια πήγε στον Πανσερραϊκό, έχοντας 15 συμμετοχές. Έχει παίξει ακόμα σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό και Άρη.

Τέλος, η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα συνεχίζεται κανονικά χωρίς ένταση αυτές τις πρώτες μέρες προκειμένου να μην προκύψουν και τραυματισμό. Ο ρυθμός θα ανεβεί σταδιακά και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι προπονήσεις να είναι διπλές.

a-sports.gr