Βαθμολογία

Πήρε Βρεττό ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βρεττός, ο οποίος θεωρείται αρκετά ταλαντούχος στην Κρήτη. Ο 21χρονος αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΟΑ και έδωσε τα χέρια με τους Ηρακλειώτες.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η μεταγραφή του και από την ομάδα ξεκαθαρίζεται ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα αποφασίσει στη συνέχεια για το αν θα τον κρατήσει ή θα τον δώσει δανεικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι: «η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα.

Ο Νίκος Βρεττός θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας, θα αποφασίσει αν ο παίκτης παραμείνει οριστικά το ρόστερ του ΟΦΗ για τη φετινή περίοδο ή αν θα παραμείνει στον ΠΟΑ, ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΟΑ, το ενδεχόμενο απόκτησης του, για αυτό το καλοκαίρι, όπως και έγινε».

Ακόμη σημειώνεται ότι: «Οι σχέσεις της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ με το φίλο σωματείο του ΠΟΑ, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον. Στόχος του ΟΦΗ είναι να παρακολουθεί ότι καλό υπάρχει στις μικρές ηλικίες στην Κρήτη, να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, παίκτες με μέλλον, να καταλήγουν σε ομάδες εκτός του νησιού».