Βαθμολογία

Πήρε Γκορογιά ο Ηλυσιακός

α κιτρινόμαυρα έντυσε ο Ηλυσιακός τον Λεωνίδα Γκορογιά. Στην ομάδα του Ζωγράφου θα αγωνίζεται και επίσημα από τη νέα σεζόν ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αποχώρησε προσφάτως από τον Εθνικό Πειραιά έπειτα από αίτημά του, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την απόκτησή του.

«Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση του Λεωνίδα Γκορογιά. Ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιά, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στην ΑΕ Μοσχάτου. Καλωσορίζουμε τον Λεωνίδα στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες με την κίτρινη φανέλα», ήταν η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα την Παρασκευή (29/7).

Παράλληλα επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Γιάννη Τζώρτζη από το ρόστερ, αλλά και το «διαζύγιο» με τον Αλέξανδρο Μπίρη. Αναλυτικά:

«O Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τζώρτζη και τον Αλέξανδρο Μπίρη. Ευχαριστούμε τους δυο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».