Βαθμολογία

Μοιράστηκαν 60.000 ευρώ οι παίκτες του ΟΦΗ

Η διοίκηση του «ασπρόμαυρου» συλλόγου ενημέρωσε την Παρασκευή (29/7) ότι μοιράστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα το ποσό των 60.000 ευρώ, που αφορά κυρίως προκαταβολές συμβολαίων και μεταγραφών, αποκλειστικά από τους μετόχους της υπό ίδρυσης ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Περίπου 60 χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν σε παίκτες του ΟΦΗ, χρήματα που αφορούν σε προκαταβολές συμβολαίων και άλλες υποχρεώσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν αποκλειστικά απο τους μετόχους, της υπο ίδρυση ΠΑΕ ΟΦΗ1925.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή οι μέτοχοι του ΟΦΗ, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θέλουν να βαδίσουν με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, όπως άλλωστε συνέβη και στην χρονιά που πέρασε».

Το σύνθημα των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι ότι η ομάδα θα προσπαθήσει και φέτος να διατηρήσει πάση θυσία την οικονομική της φερεγγυότητα και για το λόγο αυτό θα είναι αυστηρή, σε θέματα διαπραγμάτευσης, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει ούτε ένα ευρώ απο το μπάτζετ, που έχει αποφασίσει.

«Οσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ θα πέσει θύμα εκβιασμού και εκμετάλευσης κάποιων, που θέλουν να πάρουν χρήματα που δεν τα αξίζουν, κάνουν μεγάλο λάθος. Ας τα βρούν αλλού. Ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανένα.Στο τέλος της χρονιάς, θα δούμε ποιός δικαιώθηκε με την επιλογή του, αγωνιστικά και οικονομικά» λένε στην κρητική ομάδα, για τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις, που γίνονται αυτήν την εποχή».