Βαθμολογία

Πήρε Λευκόπουλο ο Εθνικός, τέλος ο Σούφλας

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε ο Εθνικός Πειραιά που έκανε δικό του τον 21χρονο τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού, Σάββα Λευκόπουλο (φωτογραφία), ενώ ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/7) και την αποχώρηση του Αλέξανδρου Σούφλα μετά από τρια χρόνια.

Παράλληλα στην ομάδα παραμένει ο Κομνηνός σαν δανεικός από τον Ατρόμητο, ενώ παρέμειναν οι Στρατάκης, Στασινός, Βουτσινάς. Αργυρίου  και αποχώρησαν οι Γκορόγιας και Αργυρίου. Ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε επίσης ότι την Δευτέρα (1/8) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Λευκόπουλο αναφέρει τα εξής: «Ο Εθνικός Πειραιώς, ανακοινώνει την απόκτηση του 21 χρονου  τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού,  Σάββα Λευκόπουλου».

 Η ανακοίνωση για τον Σούφλα αναφέρει τα εξής: «Μετά από τρία χρόνια παρουσία του, με τη φανέλα του Εθνικού μας, ο Αλέξανδρος Σούφλας αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα». 

Η ανακοίνωση για την πρώτη προπόνηση αναφέρει τα εξής: «O Eθνικός Πειραιώς ανακοινώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 1η του μηνός   και ώρα 17.00 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας "Fair Play Renti for all».

 Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ανανέωση συνεργασίας με το θεραπευτήριο «Metropolitan»: «O Εθνικός Πειραιώς  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  συνεργασία του και για την ερχόμενη σεζόν  με το θεραπευτήριο Metropolitan.  Το θεραπευτήριο Metropolitan είναι εκ των κορυφαίων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης και η συνεργασία με τον Εθνικό αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για τον "Κυανόλευκο" σύλλογο.  Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη.Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή.

Τέλος, ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με το Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, «Λάερτειον»: «Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την επέκταση  της συνεργασίας του και για την επόμενη σεζόν ,με το Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας,"Λάερτειον". Το συγκεκριμένο κέντρο υπό την διεύθυνση του κου Λευτέρη Παυλίδη θα παρέχει διαρκή εργομετρικό έλεγχο, όλη τη χρονιά στην ομάδα μας και  σε συνεργασία με τον επικεφαλή του Ιατρικού τιμ της ομάδας  μας κο Καραχάλιο, θα καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας μας σχετικά με την αποκατάσταση των τραυματισμών ποδοσφαιριστών μας  και την αξιολόγηση τους δημιουργώντας μία ατομική καρτέλα για κάθε αθλητή. Παράλληλα, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, θα δοθούν εξατομικευμένα  προγράμματα στους αθλητές .Παράλληλα με την πρώτη ομάδα, εγκαινιάζεται η συνεργασία και με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου  μας στα πρότυπα της πρώτης ομάδας.