Βαθμολογία

Πήρε Μουντοκαλάκη και ανανέωσε με Στόγιο ο Πανελευσινιακός

Μια μεταγραφή και μια ανανέωση, ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός. Παίκτη της ομάδας αποτελεί από την Πέμπτη (28/7) ο Στέλιο Μουντοκαλάκης που αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μέσου και έχει αγωνιστεί σε Καισαριανή, ακαδημίες Παναθηναϊκού, ΑΠΟΞ SCODA, Πολυκράτη, Μοσχάτο και  Χανιά.

Παράλληλα, στον σύλλογο της Β΄ Εθνικής θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ιωάννης - Αλέξανδρος Στόγιος (φωτογραφία) που υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού για τον Μουντοκαλάκη αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Μουντοκαλάκη ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μέσου. Έχει αγωνιστεί σε Καισαριανή, ακαδημίες Παναθηναϊκού, ΑΠΟΞ SCODA, Πολυκράτη, Μοσχάτο και ΑΟ ΧΑΝΙΆ ΠΑΕ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή και υγιή χρονιά!»

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού για τον Στόγιο αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη-Αλέξανδρο Στόγιο και του εύχεται άλλη μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες!»