Βαθμολογία

Κλεισμένος ο Κωνσταντινόπουλος και δέκα περσινοί

Αποκαλυπτήρια και ανακοινώσεις αναμένονται στις 20.00 της Πέμπτης (28/7) στον Παναιγιάλειο με την παρουσίαση του νέου μεγαλομετόχου Θοδωρή Αποστολόπουλου και την επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Φυντάνη, αλλά ήδη υπάρχει μια προεργασία. Και αυτή έγινε κατά κύριο λόγο από τον μέχρι τώρα μεγαλομέτοχο και εκπρόσωπο των «μελανόλευκων» στην Ένωση Β’ Εθνικής, όπου είναι και α’ αντιπρόεδρος της διοργανώτριας πλέον Αντώνη Ρέλλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έχει κλειστεί η μεταγραφή του 21χρονου ακραίου μπακ - χαφ Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου (ΦΩΤΟ), ο οποίος ανήκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στον Παναιτωλικό, χωρίς να έχει πάρει πολλές ευκαιρίες (πέρσι μέτρησε δύο συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα). Από εκεί και πέρα, από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν οι προφορικές συμφωνίες έχουν φτάσει τον αριθμό των δέκα ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά σε αυτή τη λίστα βρίσκονται οι: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Κολοκάς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης, Ρέλλας, Σκαρτσίλας, Στίκας και ο προερχόμενος από την ομάδα Νέων του Παναιγιάλειου Ντέμο.

Από την άλλη, πάντως, χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα η εξαιρετική περίπτωση της απόκτησης του Εμίλιο Φουρτάδο, αφού ο δεύτερος σκόρερ της περσινής Β’ Εθνικής υπέγραψε και ανακοινώθηκε στη νεοφώτιστη στην Α’ Εθνική Κύπρου Αναγέννηση Δερύνειας.