Βαθμολογία

Πήρε θέση για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός Βόλου

Άμεσα αντανακλαστικά έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο θέμα του Φιλίπε ντα Κόστα. Δημοσιεύματα από την Αχαΐα ισχυρίζονταν πως είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Μαγνησία και να επιστρέψει στην Παναχαϊκή, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου των Θεσσαλών εξέδωσε ανακοίνωση και σε αυτή ξεκαθαρίζεται πως ο 31χρονος όχι μόνο υπολογίζεται κανονικά, αλλά η παρουσία του στην ομάδα είναι σημαντική και ισχυρή.

Αναλυτικά: «Μετά από δημοσιεύματα του Τύπου στην περιοχή της Αχαΐας αλλά και αθηναϊκών Μέσων Επικοινωνίας για ενδιαφέρον του Filipe da Costa να μεταγραφεί στην ομάδα της Παναχαϊκής, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διαψεύδει κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και δηλώνει πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα και μάλιστα είναι άκρως ικανοποιημένος τόσο από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, όσο και από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου δεν θα ασχοληθεί με φημολογίες και σενάρια "πλειστηριασμού" και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως ο Filipe da Costa αποτελεί σημαντική και ισχυρή παρουσία στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».