Βαθμολογία

Ο Λεκίδης στο τιμ του Κισσαμικού

Στο πλευρό του Σπύρου Μπαξεβάνου θα εργάζεται φέτος ο Απόστολος Λεκίδης. Ο 48χρονος γυμναστής είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Κισσαμικού, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την Πέμπτη (28/7) την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του. Ο Λεκίδης έχει εμπειρία από ομάδες της Β’ Εθνικής, αφού στο παρελθόν είχε περάσει από ΑΟΧ, Επισκοπή, Λαμία, αλλά και Πανακρωτηριακό στη Δ’ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Απόστολο Λεκίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1968 και έχει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας σε Άρη, Καστοριά, Ηρακλή, Τρίκαλα, Παναλευσινιακό, Παναιτωλικό, ΗΛΤΕΞ Λύκοι, Καλλιθέα, Ναυπακτιακό, Καλαμάτα, Α.Ε. Χανίων, Λάρισα, Ιωνία Χανίων, ενώ τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπαιξε σε Αστέρα Χαλέπας και Ιδομενέα Γαλατά.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Α.Ο. Χανιά (Football League 2 και Football League), Επισκοπή (Football League) και Λαμία (Football League), ενώ ήταν και μέλος του τεχνικού τιμ του Πανακρωτηριακού στη Δ’ Εθνική».