Βαθμολογία

Μπαμ με Καρλιάμπα ο Π.Ο.Ε και έπεται συνέχεια…

Στην ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Καρλιάμπας αφού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και θα είναι ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας στην άμυνα.

Ο 29χρονος έμπειρος αμυντικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για λογαριασμό του Τυρνάβου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Κεραυνό Κερατέας, Αναγέννηση Άρτας, Πυργετό και Δωτιέα Αγιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως συζήτησε και με άλλες ομάδες, ωστόσο κατέληξε στην επιλογή της Ελασσόνας. Επίσης από την ομάδα του Π.Ο.Ε, παρουσιάστηκαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλέον ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τους επιθετικούς, Αποστόλη Τσιάγκο και Νίκο Μπαρλαγιάννη και τους αμυντικούς, Βασίλη Σακοράφα και Ervin Pepkolaj. O Αποστόλης Τσιάγκος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Νίκος Μπαρλαγιάννης στη Δόξα Κρανούλας, ο Βασίλης Σακοράφας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ενώ ο Ervin Pepkolaj έχει φορέσει τη φανέλα της Κ20 της Αλβανίας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης, αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα.

Του Ανδρέα Νικούλη