Βαθμολογία

Έχει ακόμη δρόμο η ΑΕΛ…

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΑΕΛ την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Κέρκυρα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε αρκετούς παίκτες και σχήματα. Βέβαια για την ΑΕΛ ήταν το πρώτο, ενώ για τους φιλοξενούμενους το τρίτο. Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι κυρίως για να βγάλουν οι προπονητές κάποια συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 0-1 αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από την άλλη παρουσίασε και αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη και έδειξε πως θέλει ακόμη χρόνο για να βρει μια χημεία και ένα δέσιμο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης έκανε πολλές αλλαγές με σκοπό να δει όλους τους παίκτες του. Ορεξάτη ήταν η «βασίλισσα» παρά την κούραση από την προετοιμασία στο Ελατοχώρι. Φυσικά ακόμη είναι νωρίς για κάτι περισσότερο και σίγουρα το τεχνικό τιμ θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις παρατηρήσεις του.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγαλύτερο μέρος χωρίς όμως να σκοράρει. Στο 6’ ωραία ενέργεια του Ροβίθη, έδωσε στον Μαρουκάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά έσωσε ο κίπερ.

Στο 12’ από λάθος του Δαμιανάκη, δεν πρόλαβε την μπάλα ο Γιοβάνοβιτς και από κοντά ο Κονσεϊσάο νίκησε τον Ξενοδόχοβ. Στο 24’ διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Βαρέλα να μην μπορεί να κερδίσει τον Γκόμεζ και τον Αραμπατζή.

Δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου στο 31’ μπλόκαρε ο κίπερ. Τέλος στο 45’ ο Αβραάμ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Γκόμεζ να σώζει την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Γιαννιτσάνη στο 53’ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 64’ ο Καπός έκανε μια όμορφη προσπάθεια όμως δεν μπόρεσε να κουνήσει τα… δίχτυα της Κέρκυρας. Οι πολλές αλλαγές στην επανάληψη σίγουρα έπαιξαν ρόλο ώστε να μην δούμε και ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

*Επόμενο φιλικό το προσεχές Σάββατο ξανά εντός έδρας με τον Λεβαδειακό (19:00).

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Ουρτάδο, Βαρέλα, Μαρουκάκης.

Έπαιξαν και οι: Καβουσάκης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Μασούρας, Χοτζάλι, Καπνόπουλος, Καπός, Μάκαριτς, Οουσού, Φάρκας, Μανακούσιος, Ντεγκρά, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Δημητρόφσκι, Αντί Λεμού, Γεωργίου, Κονσισάο, Ζορμπάς, Κοντός, Ιωάννου, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Νίκιτς.

Έπαιξαν και οι: Κουτσαβασίλης, Βενέτης, Αρναρέλης, Σπίνουλας, Ντουαλά, Σιόντης, Χιτζίδης, Επστάιν, Ντιόγκο, Γρομιτσάρης, Γεωργακόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γκάγκας, Νατσιούλας. 4ος Τσιτσανούδης.