Βαθμολογία

Και ο Αναγνωστόπουλος στον Άρη

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης που ανακοίνωσε την Τετάρτη (27/7) τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο 22χρονος γκολκίπερ έμεινε  ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και επέλεξε να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς και ότι θα δουλέψει σκληρά για να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.Ο 21χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στις 18/08/1994 στην Αθήνα (έχει ύψος 1,87 και βάρος 84 κιλά). Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν 2009-’10 ανέβηκε στην ομάδα U-20, ενώ το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του».