Βαθμολογία

Αναστόπουλος: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σίγουρος ότι ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENAFM 89,4», ενώ απάντησε και στον Νίκο Γεωργιάδη που είχε δηλώσει ότι ο έμπειρος τεχνικός κορόιδευε τους παίκτες του Άρη όσον αφορά τα λεφτά που τους χρωστούσαν.

Ο Αναστόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ο Γεωργιάδης βγήκε και μίλησε για μένα και τον κ. Καρυπίδη, αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι ήταν ο πρώτος που πληρωνόταν και ερχόταν στο γραφείο να με παρακαλέσει να πω ότι έγινε κατά λάθος. Τώρα βγαίνει και λέει ότι ήταν απλήρωτος επί μήνες και τον κορόιδεψε ο πρόεδρος, αλλά σχετικά με τη δική μου εμπλοκή λέει ψέματα. Ήταν ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν τηλεφώνησα και το λόγο τον ξέρει αυτός. Εάν θέλει, να βγει να τα πει, διαφορετικά θα μιλήσω εγώ και θα απαντήσω εκ νέου.

Δε θέλω να λένε ψέματα για μένα και την ομάδα, την οποία θα προστατεύσουμε όσο μπορούμε, όλοι μας. Θα έχουμε στο Καρπενήσι περίπου το 80% του έμψυχου υλικού. Πήραμε τον Διούδη, που είναι μέσα στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες της περυσινής χρονιάς, μαζί με τον Ρομπέρτο και τον Μπαντή. Είναι μεγάλη μεταγραφή ο Διούδης για τον Άρη, είναι παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα μας βοηθήσει πολύ, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που θα έρθουν, θα είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Ήταν φοβερός στην πρώτη προπόνηση, αλλά θα γεμίσουμε το γήπεδο φέτος και τον θέλουμε στο πλευρό μας. Είναι η δύναμη της ομάδας και τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Να είναι σίγουροι ότι ο Άρης θα είναι φέτος πρωταθλητής τον Μάιο, δεν θέλω να είμαστε πρώτοι στις μεταγραφές του καλοκαιριού και στον πρώτο γύρο, θέλω να ανεβούμε κατηγορία μετά την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε και το κύπελλο, θα δείτε τον Άρη φέτος πολύ δυνατό».