Βαθμολογία

Πήρε Σκαθαρούδη η Νίκη Βόλου

Παίκτης της Νίκη Βόλου είναι από την Τρίτη (26/7) ο Γιώργος Σκαθαρούδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα  και αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό της ακραίο μεσοεπιθετικό για τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος από τη δεξιά πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλας της Αναγέννησης Καρδίτσας, όπου είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο, σημειώνοντας δύο τέρματα.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρει τα εξής: «Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρούδη. Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος μέσος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, διαθέτοντας «πλούσιο» βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο, σημειώνοντας δύο τέρματα.

Οι συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον κατατάσσουν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Ο Γιώργος Σκαθαρούδης έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομάδα Βέροιας το 2013. Η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρός της κ. Τζήμας, τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Νίκης και του εύχονται μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».