Βαθμολογία

«Προσβλητική η πρόταση της Νίκης»

Με επιστολή που απέστειλε προς την εφημερίδα Μαγνησία ο Χρήστος Χολέβας, πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Νίκης, τονίζει ότι του έγινε από τους κυανόλευκους προσβλητική πρόταση με μεγάλη μείωση αποδοχών. Αναλυτικά η επιστολή του 25χρονου στόπερ:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αναφορές στο όνομά μου αναγκάζομαι να τοποθετηθώ επίσημα. Το αν αγαπάω και σέβομαι τη φανέλα της Νίκης Βόλου εγώ το απέδειξα με πράξεις και όχι με λόγια. Μετά από μια χρονιά στην Α’ Εθνική με τον Πανιώνιο ήρθα στη Νίκη Βόλου και στη Γ’ Εθνική πέρυσι το καλοκαίρι, γιατί πολύ απλά ήταν η Νίκη Βόλου, απορρίπτοντας προτάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας προκειμένου να συμβάλω στην προσπάθεια της ανόδου.

Ο στόχος δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε και σε αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και φυσικά και εγώ στο ποσοστό που μου αναλογεί και γι’ αυτό και μόνο τον λόγο πρέπει και θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους της ομάδας για να ξέρουν την αλήθεια.

Όσον αφορά την υποτιθέμενη αποδέσμευσή μου από την ομάδα και τις φήμες που κυκλοφορούν η αλήθεια είναι μια και είναι η εξής: Επικοινώνησε μαζί μου άνθρωπος της ομάδας πριν από λίγες ημέρες και μου ζήτησε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε το θέμα της ανανέωσης μου ή όχι.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μου είπαν ότι με θέλουν και ότι με πιστεύουν και στο τέλος μου έκαναν μια προσβλητική πρόταση με μεγάλη μείωση αποδοχών. Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα περιμένουν την απάντησή μου, πριν κινηθούν στην απόκτηση άλλου παίχτη.