Βαθμολογία

Ανακοίνωσε πέντε η Καλλονή

Η ανακοίνωση για τον Ζουλιώτη αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζουλιώτη. Γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1984, ο Δημήτρης Ζουλιώτης που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν ο ΟΦΗ, ο Εθνικός Αστέρας, ο Αιολικός, η Κόρινθος, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Νίκη Βόλου και η Λαμία. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Ταΐρη αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1989 στην πόλη των Σερρών. Έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πανθρακικός, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Ρεπετσά αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ρεπετσά. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου του 1983. Έχει περάσει από Λαμία, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, Βάρδα ΠΑΟ, Θύελλα Πατρών, Πανηλειακό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα και Αχαρναϊκό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

Η ανακοίνωση για τον Αποστόλου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αποστόλου. Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Έχει φορέσει την φανέλα της Ζακύνθου και του Πανιωνίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

Η ανακοίνωση για τον Κωστόπουλο αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόπουλο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1987 και αγωνίζεται ως στόπερ. Έχει περάσει από Πανναξιακό, Προοδευτική, Χαϊδάρι, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Κόρινθο, Φωκικό, Παναχαϊκή, Λαμία και Αχαρναϊκό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».