Βαθμολογία

Στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου ο Χατζηαλέξης

Ο Ισίδωρος Σταυριανός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Άγιου Ιερόθεου για να ανακοινωθεί προσφάτως από τον Ηλυσιακό και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έκανε ακριβώς το… ανάποδο δρομολόγιο.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάτσει πολύ στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο του Περιστερίου, ο οποίος εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ. Συνεργάτης του θα είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης, ενώ ο Χρήστος Λαζαρίδης είναι ο νέος γυμναστής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Η διοίκηση κρίνοντας και έχοντας ως στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση, κρίνοντας την επιτυχημένη δουλειά που πραγματοποίησε ο έμπειρος προπονητής στις ομάδες που εργάστηκε τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Χατζηαλέξης με τη μεθοδικότητα του, το πλάνο του, την εργατικότητα του και τον επαγγελματισμό του είναι βέβαιο ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας κάτι που θα επιβεβαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ο Ιωνικός όπου κατάφερε παρά τις δυσκολίες να τον διατηρήσει στην κατηγορία παίζοντας σε αρκετά ματς καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο κ. Χατζηαλέξης έχει συνδέσει το όνομα του με την επιστροφή του Εθνικού Πειραιά στις εθνικές κατηγορίες, δουλεύοντας στο συγκεκριμένο σύλλογο για 2,5 χρόνια ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη στην Προοδευτική.

Άμεσος συνεργάτης του κ. Χατζηαλέξη θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά, Καβάλας, Πανιωνίου, Θήβας και Χανίων Βαγγέλης Γαλάνης που πριν από μερικά χρόνια φορούσε και τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε επίπεδο εφήβων, ενώ η θέση του γυμναστή θα καλυφθεί από τον καταξιωμένο στο είδος του, Χρήστο Λαζαρίδη».