Βαθμολογία

Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του Απόλλωνα Λάρισας αρκετοί ποδοσφαιριστές μίλησαν για το νέο ξεκίνημα και το κλίμα ήταν σίγουρα πολύ καλό. Αναλυτικά τα όσα τόνισαν:

Άκης Γεωργίου: «Ο Απόλλων είναι μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος κατάφερε να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. προσωπικά για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε ο Απόλλων Λάρισας και η διοίκηση σε αυτή τη προσπάθεια που πάει να κάνει. Αν έχουμε όλοι υγεία ο Απόλλωνα θα καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία και πάντα να κοιτάει ψηλά».

Αλεχάντρο Πέντα: «Ήθελα πολύ να έρθω εδώ, με αυτά που μου είπε ο πρόεδρος και ο προπονητής, νομίζω έχουμε έναν καλό στόχο να ανεβούμε. Υπάρχει οργάνωση στον Απόλλωνα και αυτό πολύ σημαντικό για τον παίκτη».

Κώστας Καμπέρης: «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, υγεία πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς, να πετύχουμε όλοι τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα και στο τέλος ελπίζω να δικαιωθούμε».

Βασίλης Σαχινίδης: «Μια νέα αρχή, θα είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά με δουλειά και πίστη θα καταφέρουμε αυτό το στόχο που θέλουμε, να βγει η ομάδα. Θα το παλέψουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος…».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ