Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Νιώθω ευλογημένος που ήρθα στον Απόλλωνα»

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς στις πρώτες του δηλώσεις. Ο ιδιαίτερα εξελίξιμος τεχνικός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση της ομάδας. Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια του Απόλλων. Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους ποδοσφαιριστές μας, πάνω απ’ όλα να έχουν υγεία και να βγαίνουν πάντα όρθιοι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο που έχω να πω από την πλευρά μου με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και του προέδρου μας του κ. Μαντζανά που μας έδειξε εμπιστοσύνη και μας έφερε στην ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα! Οδηγός μας θα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και ο στόχος μας θα είναι κάθε Κυριακή να στοχεύουμε στη νίκη. Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα ξέρει τι θα ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Για τις προσδοκίες: «Οι προσδοκίες οριοθετούνται Κυριακή με Κυριακή. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που και στις κακές τις μέρες θα παίρνει το αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι».

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε άλλη μια προσθήκη και θα είναι στον άξονα του κέντρου».

Για την απόφαση να έρθει στον Απόλλωνα: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής με έπεισε ο κ. Μαντζανάς για το όραμα που έχει για την ομάδα και νιώθουμε ευλογημένοι που ήρθαμε εδώ».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ