Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Στο τέλος εμείς να πανηγυρίσουμε…»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, ο Παναγιώτης Μαντζανάς έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μία τεράστια προσπάθεια ώστε να οδηγήσει την ιστορική ομάδα του νομού μας στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε μέχρι σήμερα και στις πρώτες του δηλώσει έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ, καταρχήν να έχουμε μια καλή χρονιά, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ, να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Κάναμε μια προσπάθεια όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, φέραμε αξιόλογους χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα: «Καταρχήν αυτό που πρέπει να τονίσουμε, ήταν η έμφαση που δώσαμε στο οργανωτικό κομμάτι. Όπως μπορείτε να δείτε, ο χλοοτάπητας είναι νέος, αλλαγμένες οι κερκίδες, νέα αποδυτήρια, όλα έγιναν από την αρχή. Για εμάς ήταν εργασία για δύο μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση και ο κόσμος εύχομαι να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια. Αγωνιστικά πήραμε παίκτες αξιόλογους, δεν θα είμαστε κομπάρσοι στην κατηγορία, θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, στο τέλος εύχομαι εμείς να πανηγυρίσουμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ