Βαθμολογία

Κυριάκος: «Τους θέλουμε όλους δίπλα μας»

Ο Λαρισαίος Τάσος Κυριάκος είναι ένας παίκτης κόσμημα για το νομό μας και όχι μόνο και θα αποτελέσει έναν από τα βασικά γρανάζια της νέας προσπάθειας που κάνει ο Απόλλων Λάρισας στη νέα Γ’ Εθνική. Αναλυτικά τόνισε:

Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε, σε όλα τα παιδιά και σε αυτά που ήρθαν στην ομάδα και σε αυτά που παρέμειναν. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε στόχους, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, από τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα. Πρώτα απ’ όλα κοιτάξαμε να φτιάξουμε την οργάνωση του Απόλλωνα και νομίζω έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να έχουμε πετύχει το στόχο μας, αλλά από εκεί και πέρα έχουν έρθει πάρα πολλά καινούρια παιδιά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να γίνουν πρώτα απ’ όλα οικογένεια, ομάδα και αυτό να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορική ομάδα που έλειψε χρόνια από την Γ’ Εθνική. Πρέπει και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας, όλους τους θέλουμε δίπλα μας. Νομίζω πως μετά την ΑΕΛ, ο νομός έχει ανάγκη τον Απόλλωνα να εκπροσωπεί το νομό και νομίζω θα είναι ότι καλύτερο να κάνει μια πορεία ανάλογη με το όνομα που έχει».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ