Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα!

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε την Δευτέρα (25/7) το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας την προετοιμασία του. Η ιστορική ομάδα του νομού μας επιστρέφει στη Γ’ Εθνική και μάλιστα έχει βάλει η διοίκηση τον πήχη ψηλά, το πρωτάθλημα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν άπαντες. Το κλίμα ήταν σίγουρα πολύ καλό και όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να κάνει μια πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου.

Η θερμοκρασία υψηλή, παρόλα αυτά άπαντες ήταν εκεί. Αρκετός κόσμος στην πρώτη του Απόλλωνα. Το γήπεδο μεταμορφωμένο και φυσικά όλο ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά ώστε όλα να είναι έτοιμα. Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης τελέσθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στην πρώτη του Απόλλωνα βρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κυριάκος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής (Τ), Λιλολάρι, Παππάς, Σούλι, Κολοβός, Φιρινίδης (Τ), Σταυράκης (Τ), Ανδρέου, Γεωργίου, Ιορδανίδης, Καμπλιώνης, Καμπέρης, Παπαδόπουλος, Σάββας, Ιβανίδης, Μυρσινιάς, Αγριόδημος, Διβανές, Penta, Σαχινίδης.

Οι προπονήσεις μέχρι 4 Αυγούστου θα γίνονται στη Λάρισα ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα φιλικά ματς.