Βαθμολογία

Ξεκίνησε η χρονιά για Ελευθεροχώρι

Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που τους βρίσκει στη Γ’ Εθνική, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής οι “Μαύροι Αετοί” Ελευθεροχωρίου. Στο γήπεδο του χωριού οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Στέφανου Ψύχου και του γυμναστή Νίκου Μανούρα, να “καταπίνουν” τα πρώτα χιλιόμετρα κάτω από ασφυκτική ζέστη καθώς ο καιρός δεν ήταν με το μέρος των παικτών. Το παρών στην 1η προπόνηση έδωσαν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές με τον Βερβέρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Ιωάννου και Μπαλτιμάς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά της ομάδας.

Οι παρόντες στην 1η προπόνηση:

Κλιάκος

Θεολόγης

Μανωλικίδης

Ρόμπος

Σκρέκας

Στάμος

Μουρίκης

Ευθυμίου

Τσιγάρας

Νασιάκος

Χριστοδουλόπουλος

Καραστέργιος

Σκόνδρας

Κεχαγιάς

Αετόπουλος

Γιαννούλας

Βερβέρας

Ζαφειρόπουλος

Τσαρτόλιας

Γόρδιος

Παρθένης

Οι δηλώσεις

Στέφανος Ψύχος (προπονητής): «Ξεκινά ένα νέο ταξίδι, σε μια κατηγορία που δε τη γνωρίζουμε και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμη στην 1η επίσημη υποχρέωσή μας στην αρχή του πρωταθλήματος. Σχεδόν το ρόστερ έχει κλείσει. Αν βρεθεί κάτι καλό θα κινηθούμε για να το αποκτήσουμε αλλά και πάλι το ρόστερ είναι πολύ καλό. Δίνουμε την ευκαιρία σε όσα παιδιά έχουν το ταλέντο, να δουλέψουν και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Είναι θετικό ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε τρικαλινά παιδιά. Φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό από ότι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το ότι πέφτουν 2 ομάδες δε λέει κάτι… Αν δε προσπαθήσουμε, εάν δεν πιέσουμε τους εαυτούς μας δεν αλλάζει κάτι. Εμείς θα κάνουμε πρωταθλητισμό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή”.

Χρήστος Στάμος: «Να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά… Είναι μια καινούρια αρχή για την ομάδα. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά. Αν δουλέψουμε σκληρά και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πολύ καλό το γήπεδο, πολύ καλό υλικό και πιστεύω ότι όλη η χρονιά θα συνεχιστεί έτσι».

Πηγή: goaltrikala