Βαθμολογία

Έκπληξη με Καρακατσάνη η ΑΠΕΛ!

Τις βάσεις για την διεκδίκηση του τίτλου βάζει η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία μετά τους Σαμμουηλίδη, Καρυπίδη, Στεφανίδη, Κοντέων και Ταταρίδη έκλεισε και τον Πλάτωνα Καρακατσάνη!

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Λαγκαδά και πλέον εντάσσεται και αυτός στη… φαρέτρα του Θούλη Γιαμουρίδη, σε μία χρονιά όπου ξεκάθαρος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Καρακατσάνης, να θυμίσουμε πως ο Κοζανίτης έγινε γνωστός απο την παρουσία του στην ομάδα Νέων της Ξάνθης και το 2003 που έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ξάνθης μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με ενδιάμεση παρουσία ως δανεικός και στην ΠΑΕ Θράκη απο τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Ιούλιο οπού έμεινε ελεύθερος και γύρισε στην Κοζάνη. Για να ακολουθήσει καριέρα σε ομάδες όπως Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Αγροτικός Αστέρας, Λάρισα, Πιερικός,

Αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Πλάτων Σαρακατσάνης μετράει πάνω από 10 συμμετοχές στην Super League, τουλάχιστον 160 εμφανίσεις στη Β εθνική, έχοντας περάσει στο παρελθόν από ομάδες όπως η Ξάνθη, η Βέροια, ο ΌΦΗ, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αιγινιακού τον οποίο και βοήθησε να βγει κατηγορία και να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Football League. Με την φανέλα της Ξάνθης ο Καρακατσάνης έκανε 8 εμφανίσεις ενώ έγινε πιο γνωστός απο το μοναδικό τέρμα που σημείωσε με την ομάδα της Ξάνθης απέναντι στον Ολυμπιακό οπού η ομάδα της Θράκης ηττήθηκε με 1-3 με πολλά διαιτητικά λάθη σε βάρος της.

Πηγή: thrakisports