Βαθμολογία

Οικονομόπουλος: «Η Παναχαϊκή ανήκει σε όλους μας»

Στα χέρια της Ερασιτεχνικής έχει περάσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής με τους ανθρώπους που τρέχουν τα πάντα να προσπαθούν να στελεχώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως το όραμα της ομάδας εξαρτάται άμεσα με τη στήριξη που θα έχει από τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής: «Η ΠΓΕ δεν πουλάει. Το άνοιγμα μας στην φίλαθλο και όχι μόνο κοινωνία, εντός Αχαΐας αλλά και εκτός αυτής, έχει το νόημα της βοήθειας κάθε μορφής που ζητούμε, για να ξανά φτιάξουμε μαζί την μεγάλη ΠΓΕ.

Το όραμα μας χτίζεται επάνω στα θεμέλια και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους όσους θα τρέξουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για οικονομική ή οποία άλλη βοήθεια.

Η ΠΓΕ ανήκει σε όλους μας. Την ΠΓΕ σήμερα και χθες την πλαισιώνουν ποδοσφαιράνθρωποι και γενικώς άνθρωποι του αθλητισμού που μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν οποιαδήποτε πληροφορία – ενημέρωση. Η Νεοεκλεγείσα Διοίκηση είναι ισχυρή και προσανατολισμένη αταλάντευτα στα συμφέροντα της ΠΓΕ στο σύνολο της»