Βαθμολογία

Ρέλλας: «Επαναπροσδιορισμός και επανεκκίνηση της κατηγορίας»

Ο Αντώνης Ρέλλας συνεχίζει να μετέχει στα κοινά της Ένωσης Β’ Εθνικής και μάλιστα αναβαθμίστηκε από β’ σε α’ αντιπρόεδρο! Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου μίλησε στην κάμερα του a-sports.gr για την εκλογή του, δίνοντας το στίγμα των στόχων της νέας διοίκησης υπό την ηγεσία του Στέλιου Σφακιανάκη, επισημαίνοντας επί της ουσίας ότι πρέπει να γίνει μια νέα αρχή στην κατηγορία.

Παράλληλα, όμως, ο Ρέλλας σχολίασε και τη δικαίωση του Παναιγιάλειου από την Επιτροπή Δεοντολογίας με αφορμή την περιπέτεια στην οποία είχαν μπλεχθεί οι «μελανόλευκοι» χωρίς να φταίνε, όπως αποδείχθηκε.

«Θέλω να ευχαριστήσω κατ' αρχάς όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ για την τιμή που μου έκαναν ώστε να είμαι πλέον πρώτος αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ. Θεωρώ ότι είναι μια επανεκκίνηση και ένας επαναπροσδιορισμός για το πού θέλουμε να πορευτεί αυτή η κατηγορία. Πιστεύω να μπορέσω να συμπληρώσω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε με γνώμονα πάντα το συμφέρον όλου του συνεταιρισμού και κρατώντας ίσες και δίκαιες αποστάσεις προς όλες τις ομάδες να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κυρίως όμως να ανακτήσουμε την αξιοπιστία, η οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ταλάνισε το συνεταιρισμό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πάλι να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Αιγιωτών.

Για τη δικαίωση του Παναιγιάλειου από την Επιτροπή Δεοντολογίας, είπε: «Πραγματικά πήραμε ένα έγγραφο από την Επιτροπή Δεοντολογίας και θέλω να γίνω συγκεκριμένος… Ήταν για το φερόμενο προς χειραγώγηση παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τέθηκε οριστικά στο αρχείο. Είναι μια μεγάλη ικανοποίηση τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την ομάδα μας, γιατί δεν έχουμε εμπλακεί και το ξέρουν όλοι στο χώρο σε τέτοια θέματα. Και αυτό όχι γιατί είναι μια απόφαση που δικαιώνει την ομάδα μας, αλλά παρά τα όσα ακούγονται και λέγονται πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη».

Όσο για το γεγονός ότι είναι ο μόνος που συνεχίζει από το παλιό προεδρείο της Ένωσης Β’ Εθνικής και αν αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη των ομάδων προς το πρόσωπό του, ο Ρέλλας τόνισε: «Σίγουρα, ήμουν και την προηγούμενη χρονιά, είχα μια θητεία. Αυτή η πρώτη θητεία ήταν προσαρμοστική θα έλεγα. Ασφαλώς είδα πράγματα εκ των έσω… Είμαι πιο έτοιμος αυτή τη στιγμή και έχουμε συγκεκριμένα θέματα που πρέπει να αναβαθμίσουμε σε αυτό το προϊόν που λέγεται Φούτμπολ Λιγκ».