Βαθμολογία

Με αυτούς ξεκινά η Καλλονή

Στα βάσανα από τη Δευτέρα (25/7) οι παίκτες της Καλλονής, αφού όπως ανακοινώθηκε τότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή έως τώρα από τους Μυτιληνιούς, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν συμφωνήσει απλώς προφορικά και έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον το ποιοι θα δώσουν το παρών.

Οι σίγουροι πρέπει να θεωρούνται 15. Μαλλής, Καραγεώργης, Γιώργου, Ευαγγελιδάκης, Λαμπράκης, Χατζηδημητρίου, Γκαμάγκας και Σοφιανής είναι οι μικροί που υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και κάποιοι από αυτούς θα πάρουν και ευκαιρίες κατά τη διάρκειά της.

Από εκεί και πέρα, επτά είναι οι μεταγραφές που έχουν οριστικοποιηθεί. Ο λόγος για τους Ταΐρη, Λίταινα, Αποστόλου, Ποζατζίδη, Κωστόπουλο, Ρεπετσά και Ζουλιώτη.

Ακόμη, γίνεται προσπάθεια από τις «σαρδέλες» για 1-2 μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ώστε να είναι κανονικά και στην πρώτη. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις εντός της εβδομάδας για να μεγαλώσει το ρόστερ.

Τέλος, δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το πού θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όμως, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το να παραμείνει η ομάδα στο νησί και απλώς να μετακινείται για κάποια φιλικά. Ορισμένα εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι και στην Τουρκία.

a-sports.gr