Βαθμολογία

Κλείνει τερματοφύλακα, παλεύει για Κολομβιανό

Με μεταγραφή τερματοφύλακα φαίνεται πως θα γίνει η πρώτη του Άρη τη Δευτέρα (25/7), αφού οι Θεσσαλονικείς εντός της Κυριακής (24/7) αναμένεται να κλείσουν τον εκλεκτό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Είναι σε καθημερινή επαφή με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους, έχουν καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις και αυτό που διαρρέεται είναι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα πάρει τη οριστική απάντηση του γκολκίπερ που αποτελεί διακαή πόθο του άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης είναι μια ανάσα από το να αποκτήσει και έναν Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ίσως κλείσει άμεσα η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία και με τέσσερις παίκτες από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν και τους περιμένουν κανονικά στην πρώτη.

Ο λόγος για τους Μάρκο Ντούνη, Κώστα Καζναφέρη, Νίκο Τσουμάνη και Ανδρέα Τάτο, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαια και θα συνεχίσουν να παίζουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».