Βαθμολογία

Τριπλό χτύπημα από Πανθηραϊκό

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανθηραϊκού. Οι κινήσεις των ιθυνόντων το τελευταίο διάστημα μαρτυρούν ότι η νησιωτική ομάδα έχει βάσιμους λόγους για να θεωρεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Οι προσθήκες όμως δεν σταματούν με τη διοίκηση να ολοκληρώνει χθες και τη συμφωνία της με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Με τη βούλα παίκτες του Πανθηραϊκού είναι λοιπόν οι Πιερ Καλαγκάνης (ΦΩΤΟ), Διαμαντής Ζωντός και Γιώργος Παραλίκης.

Ο 34χρονος αμυντικός με παραστάσεις από Super League και Football League, Καλαγκάνης, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιολικού, έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού στο παρελθόν έχει περάσει και από Αιγάλεω, Λεωνίδιο, ΑΟ Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Πιερικό, Καβάλα, Φωκικό και Παναργειακό. Ο 21χρονος, Ζωντός, που πέρσι έπαιξε σε Ήφαιστο Περιστερίου και Ταμυναϊκό, θα αποτελέσει μία ακόμα λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Παλαιότερα αγωνίστηκε και σε Ατρόμητο, Αστέρα Μαγούλας και ΑΟ Κύμης. Τέλος ο 26χρονος δεξιός μπακ, Παραλίκης, έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Βισαλτιακό, Νίκη Βόλου, Ελευθεριακό, Κισσαμικό, Επανομή και Λαγκαδά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πιέρ Καλαγκάνη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Λεωνίδιο, Α.Ο Χανιά,Καλαμάτα, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Πιερικό, Καβάλα, Φωκικό, Παναργειακό και Αιολικό. Καλωσορίζουμε τον Πιέρ στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Παραλίκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Βισαλτιακό, Νίκη Βόλου, Ελευθεριακό, Κισσαμικό, Επανομή και Λαγκαδά. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με το Διαμαντή Ζωντό, ο οποίος θα πλαισιώσει την τετράδα των τερματοφυλάκων της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Αστέρα Μαγούλας, Α.Ο Κύμης, Ήφαιστο Περιστερίου και Ταμυναϊκό. Καλωσορίζουμε το Διαμαντή στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».