Βαθμολογία

Ενίσχυση με Φωτόπουλο ο ΠΑΟ Βάρδας

Με τα χρώματα του ΠΑΟ Βάρδας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Θανάσης Φωτόπουλος. Ο Αχαιός μεσοεπιθετικός, που μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Διαγόρα Βραχνέικων, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των «πράσινων» και επιστρέφει στην ομάδα της Ηλείας τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει τη σεζόν 2014-15. Στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Εθνικό Σαγέικων με τον οποίο είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα στη διάθεσή του θα έχει φέτος ο Ηλίας Φωτόπουλος και τον Θανάση Καλογερόπουλο, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον γειτονικό ΑΠΟ Κουρτεσίου. Ο 19χρονος άσος είχε περάσει για ένα διάστημα και από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραμείνει.

Από την άλλη, παρελθόν από το ρόστερ αποτελεί ο Βαγγέλης Γκάτσης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερμή Κιβερίου. Όσον αφορά στα μεταγραφικά, οι ιθύνοντες θέλουν να κινηθούν ακόμα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός στόπερ και ενός φορ.

Τέλος, η σεζόν θα ξεκινήσει και επίσημα για τον ΠΑΟ Βάρδας την ερχόμενη Τετάρτη (27/7) στις 18:00, όταν και είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στο «Γρ. Καλάκος».